3 tips til en fed fridag 

Kender du det, at den ene dag tager den anden, og der er gået lidt leverpostej I hverdagen? Så er du ikke alene. En gang i mellem må man holde en fridag, hvor man bare forkæler sig selv max. Det ser vi nærmere på her, hvor vi giver dig tre gode idéer til en skøn fridag. 

Der kan være mange måder at nyde en fridag på. Nogle vil tidligt op og få ordnet en hel masse, mens andre prioriterer at sove længe og kunne tage den med ro. Uanset hvilken type du er, kan du med fordel foretage dig noget andet, end det du plejer, og gerne noget sjovt eller dejligt. 

Helikoptertur, brunch eller massage? 

Vi lægger ud med at svinge os helt op i de højere luftlag med en helikoptertur jylland. Har du besluttet at smadre sparegrisen og give den fuld gas på din fridag, er dette måden at gøre det på. Fornemmelsen, når man sidder og kan se skove, søer, byer og broer fra oven, er uovertruffen og med mindre, man har højdeskræk, er dette en oplevelse for livet. Det vil det nok også være, hvis man har højdeskræk, men på den ufede måde. 

Skal fridagen være lidt mere moderat kan du overveje at gå ud og spise brunch eller måske en lækker frokost efterfulgt af en tur i biografen. Du kan også vælge en tur på massagebriksen, hvor de ømme kontorskuldre kan få en omgang. Mange mennesker nyder at blive rørt ved og puslet om, så denne fridagsaktivitet er ofte et stort hit. På vej hjem kan du købe take away til aftensmad og på den måde fuldende din dejlige fridag.  

Der er altså mange måder, man kan holde en dejlig fridag fra hverdagens trummerum, det er blot at vælge, hvad man har lyst til at lave, eller måske ikke lave.