Slap af mellem træningen 

Aktive mennesker, som har brug for at komme ud at brænde noget energi af, kan sommetider glemme at slappe af. Men det er faktisk nødvendigt for, at krop og sind kan restituere, så man kan blive klar igen. Derfor får du her et par tips til, hvordan du kan slappe af mellem træningen. 

Er du også typen, der flyver derudaf, og ikke kan få nok af den fysiske træning? Det kan din krop til gengæld, og dit sind har faktisk også brug for en pause. Derfor er det vigtigt at slappe af mellem træningen. Hvis du giver dig selv de bedste omstændigheder for hyggelig afslapning, går det nemmere. 

Hvil hjernen med et afsnit af yndlingsserien 

Nogle gange har vi faktisk brug for at lave noget, der kræver absolut intet af os. Find en god serie på iPaden og giv krop og sind en pause. En Paperlike skærmbeskytter kan være en god idé, så du sikrer dig, at skærmen altid kan give dig det bedste billede. 

Det er også vigtigt, at du ligger godt, så du rigtig kan slappe af. Der sker bare ét eller andet, når vi kommer ned på langs. Hele kroppen kan spænde af, og vi slapper også af i hovedet. Måske skulle du overveje at investere i en sovestol. Det er nemlig et rigtig godt kompromis mellem en seng og en stol, og skulle du gå hen og falde i søvn, er det altså også helt i orden. 

Afslapning gør dig stærkere 

Man skulle måske ikke lige tro det, men afslapning gør dig faktisk stærkere. Når både muskler og hjerneceller får tid og rum til at slappe af, kan du nemlig restituere fuldstændigt. Det betyder, at du hurtigere bliver klar til virkelig at give den gas igen – med fuld energi. Derfor kan en god gang afslapning altså godt betale sig på træningsfronten.